Cephe bölgesine getirilen Ermeni gönüllüler korkudan savaşmayı reddediyor

Cephe bölgesine getirilen Ermeni gönüllüler korkudan savaşmayı reddediyor

​Azerbaycan Savunma Bakanlığı, ordularının ilerleyişinin sürdüğünü, bazı zırhlı araç ve askeri tesislerin imha edildiğini açıkladı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, gece ve sabahın erken saatlerinde çatışmaların sürdüğü belirtildi.

Azerbaycan askeri birliklerin Ağdara istikametinde düşmanın Madagiz çevresindeki hakim yüksekliklerinin kontrol altına alındığı ifade edilen açıklamada, Cebrayil-Fuzuli yönünde askerlerin düşmanın direnişini kırarak onu geri çekilmeye zorladığı kaydedildi.

Murov Dağı yönündeki operasyonel koşulların da birliklerin kontrolü altında olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "00:00 - 07:00 saatleri arasında 5 zırhlı araç ve araç, 3 askeri altyapı tesisi ve çok sayıda personel imha edildi." denildi.

Korkan Ermeni gönüllüler savaşı reddediyor

Açıklamada, "Elde edilen bilgilere göre Ermenistan'dan işgal edilmiş bölgelerimize getirilen Ermeni gönüllüler, çatışmanın yoğunluğu ve yüksek kayıplardan korkarak çeşitli bahanelerle savaşmayı reddediyorlar." bilgisine yer verildi.

Açıklamada, "Çatışmalardaki başarılarımız ve çeşitli yönlerde hakim konumları kontrol altına almamız askeri personelin savaşma ruhunu ve kararlılığını daha da artırmaktadır." diye belirtildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.