Çermik Köprü-Der’den Siyer Sınavı'na katılanlara en güzel hediye

Çermik Köprü-Der’den Siyer Sınavı'na katılanlara en güzel hediye

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde faaliyetlerde bulunan Köprü-Der, siyer sınavına katılanlara hediyelerin en güzeli olan Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Çermik’e yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta olan Dilek Pınarı (Ser Sap) köyünde Kutlu Doğum Siyer Sınavı’na katılan Kız Kur’an Kursu öğrencilerine Köprü-Der tarafından Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Kur’an-ı Kerim’ler Köprü-Der sekreteri İdris Kaçmaz ve Başkan Yardımcısı Kadri Yusufoğlu tarafından siyer sınavına katılanlara dağıtılırken konuyla ilgili açıklamada bulunan Yusufoğlu, “Öncelikle sınava katılan ve bu konuda emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Amacımız halkımızı okumaya teşvik etmektir. Zira Rabbimizin ilk ayeti ‘oku’  emridir. Dolayısıyla Efendimizin hayat veren yaşantısını güzel bir şekilde okuyarak, hayatımızı Peygamber efendimizin muazzam ahlakı ile süslemeliyiz. İnşallah bir daha ki sınava daha çok katılım olacaktır.” dedi.

Köprü-Der sekreteri İdris Kaçmaz ise “Kur’an-ı Kerim’i hediye etmemizin gayesi, veda hutbesinde bize bırakılan iki emaneti okuyarak dünya ve ahiret mutluluğuna erişebilmektir. Tüm insanların bu iki emanete muhtaç olduklarını düşünüyorum.’’ ifadelerinde bulundu. İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.