Çermik’te Eğitim Bir-Sen yönetimi güven tazeledi

Çermik’te Eğitim Bir-Sen yönetimi güven tazeledi

​Çermik’te Eğitim Bir-Sen delege ve yönetim kurulu seçimleri gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı seçimde Ramazan Akkılıç ve ekibi yeniden seçilerek güven tazeledi.

Sendika binasında yapılan seçim yoğun bir katılımla gerçekleşti. Ramazan Akkılıç ve Erdoğan Erol’un yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Ramazan Akkılıç 261 oy alarak yeniden başkan seçilirken Erdoğan Erol 130 oy aldı.

Seçim sonucunda Ramazan Akkılıç’ın listesinden 8 delegenin tamamı seçildi.

Seçim sonrası Çermik’teki 8 delege şu isimlerden oluştu; Ramazan Akkılıç, Ali Tüysüz, Orhan Çelik, Zülküf Karaca, Haydar Budaklı, Memet Çetinkaplan, Özcan Büyükaslan, Ümmü Gülsüm Dengiz.

Ramazan Akkılıç’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ramazan Akkılıç, Ekrem Akbulut, Haşim Kurt, Mithat Topkaya, Sabahattin Akbalık, Zülküf Boynukara, Zülküf Gürbüz.

Güzel bir ortamda geçen seçimi geride bıraktıklarını belirten Akkılıç, “İstikrar ve güven sloganıyla çıktığımız bu yolda aidiyet bilinciyle yoğun bir katılımla sandık gelerek oylarını kullanan, sorumluluğumuzu artıran bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler