Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Şanlıurfa'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Şanlıurfa'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ilk olarak Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.

Burada Bakan Haseki'yi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Mehmet Ali Cevheri, ilçe belediye başkanları, partililer ve bürokratlar karşıladı.

Karşılamanın ardından Bakan Özhaseki, Şeref Defterini imzaladıktan sonra, valilik makamına geçerek, burada Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Bakan Özhaseki, Şanlıurfa'nın tarihin, medeniyetin, kültürün ve hoşgörünün başkenti olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Bugün tarihin, medeniyetin, kültürün, hoşgörünün ve muhabbetin başkentindeyiz. Bu anlamda da bugün burada gerek toplantılar yapıp oralarda konuşmalar yaparak bu işin ilgilisi olarak arkadaşların ufkunu açmaya çalışacağız. Gerekse çıkıp sokaklarda gezip neler yapılabilir diye bunları yerinde tartışacağız. Bakanlığımızla ilgili yapılabilecek alanlarda neler varsa onları konuşacağız."

Bir süre daha devam eden görüşmenin ardından Vali Abdullah Erin tarafından, Bakan Özhaseki'ye Balıklıgöl yağlıboya tablo takdim edilirken, daha sonra buradan ayrılan Bakan Özhaseki, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin karşıladığı bakanlar, Başkan Nihat Çiftçi'den Büyükşehir Belediyesinin Şanlıurfa'daki çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

İLKHA


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.