Ceylanpınar'da Gerginlik

Ceylanpınar'da Gerginlik

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Belediyesi Başkanı Menderes Atilla'ya yönelik yapılan bombalı saldırı şüphesiyle yakalanan 2 kişi mahkemeye çıkarıldı. Şüphelilerin aileleri ve Belediye Başkanı Atilla'nın korumaları arasında gerginlik yaşandı.

ŞANLIURFA - 13 Temmuz 14 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa Mitinginden dönen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın konvoyuna Ceylanpınar'a girişi esnasında bomba yüklü bir araçla saldırı düzenlenmişti. Yapılan saldırıyla ilgili şüpheli 2 kişi gözaltına alındıktan sonra bugün mahkemeye çıkarıldı.

 

Mahkemeye çıkarılanların yakınları Ceylanpınar Hükümet Konağı çevresinde beklerken polisin kendilerini uzaklaştırmak için uyarılarda bulundu.

 

Mahkemeye çıkarılan kişilerin aileleri Ceylanpınar belediyesine doğru giderken Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın korumalarıyla sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında kavga çıktı. İdeaya göre Atilla’nın korumaları Halil Arıktekin ve Şehmuz A adlı iki kişiyi dövdükleri iddia edildi. Korumaların dövdüğü iddia edilen şahıslar Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Ayrıca,  Ceylanpınar Belediyesi’nde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Polis ve Çevik Kuvvet haricinde Başkan Atilla’nın özel korumaları da güvenliği sağlamak için belediyenin bahçesinde nöbet tutuyor. 

 

Öte yandan, görüntü almak isteyen basın mensuplarına adeta saldırırcasına müdahale edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.