Ceylanpınar’ın sorunlarına öğrencilerden çözüm önerileri foto

Ceylanpınar’ın sorunlarına öğrencilerden çözüm önerileri foto

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan bir okulun öğrencileri, Ceylanpınar’ın sorunlarını yazarak çözüm önerilerinde bulundu.

İlçede bulunan bir okulun öğrencileri, Ceylanpınar’ın temel sorunlarını ile çözüm önerilerini, defterlerine ve yazı tahtasına yazıp, eksiklere dikkat çekerek çözüm önerilerinde bulundular.

Şehrin giderek beton yığınına dönüşmesinden rahatsızlık duyan öğrenciler, Kepez ismi verilen tepenin ağaçlandırılmasını ve piknik alanlarının da arttırılmasını talep etti.

Ceylanpınar’ı daha temiz ve daha güzel görmek isteyen çocukların önerileri arasında ayrıca mahallelerde Camii, Taziye Evi ve park gibi alanların yapılması yer aldı.

Mevcut işsizlik sorununa da duyarlı davranan öğrenciler, tavsiyelerinde Ceylanpınar’ın değişik sorunlarını dile getirip çözüm önerilerini sıraladılar.

Öğrencilerin, dikkat çektiği sorunların bazı satır başlıkları ise şu şekilde: Sosyal alanların eksikliği, İşsizlik sorunu, Yolların çamur olması, Oyun alanların olmaması, Çöp konteynırların eksik olması, Piknik alanı, sinema, tiyatro, kültür merkezi gibi yerlerin olmaması, İlçenin beton yığını haline gelmesi, Cırcıp deresinin çöp ile dolması.İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.