Cezaevinden çıkanlara aile içi iletişim semineri

Cezaevinden çıkanlara aile içi iletişim semineri

Batman'da denetimli serbestlikten yararlanan kişilere yönelik aile içi iletişim konulu seminer verildi.

Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından denetimli serbestlikten yararlanan kişilere yönelik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Konferans Salonunda aile içi iletişim konulu seminer verildi.

Konuyla ilgili seminer Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Eğitim Birimde görevli olan Aile İçi İletişim Akademisyeni Muhammed Şerif Azarkan tarafından verildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Azarkan, “Batman Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sosyal hizmetler merkezi bünyesinde aile eğitim birimi olarak konferanslar, seminerler ve buna benzer durumları Batman'ımıza kazandırıyoruz. Batman’ımızın bu eğitimlere özellikle ilçelerimizde, liselerde, Kur’an Kurslarımızda ve derneklerimizde aile içi iletişim eğitimi vermekteyiz. Aile içi iletişimde anne-babalarımızı bu eğitim birimi içerisinde bilgilendiriyoruz.” dedi.

Azarkan, “En büyük hedefimiz aile içi iletişimi daha da ilerletip ailelerimizin içinde bulunan cehaleti kaldırmaktır. Bu eğitimlerimizi de daha çok yetişkin ailelere, lise döneminde bulunan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize vermekteyiz. Daha önce de ilçelerimizde, muhtarlarımıza, öğretmenlerimize, müftülük bünyesinde çalışan değerli imamlarımıza ve en önemlisi evlatlarımıza verilen en büyük değer en büyük eğitimdir.” şeklinde açıkladı. (M. Sait Çelik - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler