CHP İl Başkanlığından siyah çelenk

CHP İl Başkanlığından siyah çelenk

CHP Diyarbakır İl Başkanlığı, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturmasına takipsizlik kararı verilmesi nedeniyle Adalet Sarayı önüne siyah çelenk bıraktı.

DİYARBAKIR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturmasına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın takipsizlik kararı vermesi nedeniyle Adalet Sarayı önüne siyah çelenk bıraktı.

 

Diyarbakır Adalet Sarayı önüne gelen partililerin içeri girmesi polis tarafından engellendi.  

 

Polis ile partililer arasında çıkan kısa bir arbedenin ardından parti üyeleri Diyarbakır Adalet Sarayı girişine “Adaletin Kara Günü” yazılı siyah çelenk bıraktı.

 

Adliye önünde açıklama yapan CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın, yolsuzluk operasyonuna takipsizlik kararı verilmesiyle hukukun çiğnendiğini öne sürdü.

 

Hakkında takipsizlik kararı verilen soruşturmanın, Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu olduğunu dile getiren Sayın, “Bu ülkede çocuklar ekmek çalarken hırsız oluyor. Fakat Bakan çocukları büyük paraları çalınca bu yolsuzluk diye adlandırılıyor. Bizler tüm Türkiye'de olduğu gibi Diyarbakır’da da CHP İl Örgütü olarak bu hukuksuzluğu protesto ediyoruz. Adalet Sarayı önüne “Adaletin Kara Günü” adlı yazılı çelengimizi bırakıyoruz” dedi. (Hüseyin İçli – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler