CHP Tunceli il Başkanı’ndan haber alınamıyor

CHP Tunceli il Başkanı’ndan haber alınamıyor

CHP Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin, dün merkeze bağlı Sin Köyü’ne gitmek için kentten ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadığı bildirildi. Yolu kardan kapalı olan köye elektrik de verilemediği öğrenildi.

CHP  Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin, dün merkeze yaklaşık 35 kilometre mesafede bulunan Sin Köyü’ne gitmek üzere kentten ayrıldı. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Sin Köyü’nün yolu kardan kapalı bulunurken, köye elektriklerin de verilemediği bildirildi.

CHP’liler İl Başkanı Zeytin’le irtibat kuramayıp, köye de ulaşamayınca durumu Valilik ve İl İdaresi’ne bildirip, köy yolunun açılmasını istedi. Bugün saat 23.00’e kadar köy yolunun açılmaması üzerine CHP’liler Hüseyin Zeytin’e ulaşmak için Sin Köyü’ne gitmek üzere yola çıktı.

CHP Tunceli İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Kılıçoğlu yaptığı açıklamada, köye ulaşım için Valilik ve İl Özel İdare nezdinde girişimlerde bulunmalarına rağmen köy yolunun açılmadığını ve ağır kış koşulları nedeniyle başkanın durumundan endişe ettiklerini  söyledi.

Açıklamanın ardından,  CHP İl Gençlik Kolları üyelerinin de aralarında bulunduğu 10 kişilik bir grup, eksi 15 dereceye varan soğuk hava ve yer yer 1 metreyi bulan karda araç ve küreklerle Sin Köyü’ne ulaşmak yola çıktı.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.