CHP yönetiminde yeni yapılanma

CHP yönetiminde yeni yapılanma

CHP yönetimi beş saat süren parti yönetimi toplantısında yeni yapılanmaya gitti, yeni genel başkan yardımcılıkları ihdas edildi

CHP Parti Meclisi (PM) toplantısı sona erdi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, 18. Olağanüstü Kurultay'da seçilen üyelerle ilk kez toplanan PM, yaklaşık 5 saat sürdü.

Sonrasında açıklama yapılan toplantıda, ilk olarak tüm üyelerin kürsüye çıkarak kendilerini tanıttıkları belirtildi. Parti politikalarıyla ilgili genel değerlendirmelerin de yapıldığı ifade edilen toplantıda, Kılıçdaroğlu'nun Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) yapısında bazı değişikliklere gittiğini açıkladığı öğrenildi.

Buna göre, Yurt Dışı Örgütlenme birimi, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimleri Genel Başkan Yardımcılığına bağlanırken,  AR-GE Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu Genel Başkan Yardımcılığı da ayrıldı. AR-GE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ile Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu Genel Başkan Yardımcılıkları oluşturuldu.

Ayrılan diğer genel başkan yardımcılığı da İletişim, Tanıtım, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığında oldu. Halkla ilişkiler ayrı bir genel başkan yardımcılığı yapıldı.

Kılıçdaroğlu'nun bazı genel başkan yardımcılıkları arasında düzenlemeye gittiği de belirtildi.  

Toplantıda kurultay harcamaları ile ilgili bir sunum yapıldığı ifade edilirken, 18. Olağanüstü Kurultay'ın maliyetinin yaklaşık 900 bin lira olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler