Çiftçilere pamuk primi ödenmeye başlandı

Çiftçilere pamuk primi ödenmeye başlandı

Diyarbakır Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, çiftçilere pamuk pirimi ödenmeye başlandığı açıklandı.

Diyarbakır Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü yaptığı açıklamada,  2014 yılı yağlı tohumlu bitkiler fark ödemesi desteği kapsamında Diyarbakır’da 10 ilçede 3 bin 693 üreticiye 121 milyon 151 bin 568 TL ödeme işlemi gerçekleştirileceğini belirtti.  

Açıklamada ayrıca, 2014 yılı ürünü Yağlı Tohumlu Bitkiler (Kütlü Pamuk ve Soya) fark ödemesi desteğine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı uygulama tebliği hükümlerinde yer alan esaslar kapsamında 2014 yılı Kütlü Pamuk ve Soya Ödemelerine ilişkin başvuruların da alındığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, bu başvuruların incelenmesi sonunda ödemeler için gerekli koşulların yerine getiren ve karşılayan hak sahipleri ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapıldığı ve Diyarbakır Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü, 2014 yılı yağlı tohumlu bitkiler fark ödemesi desteği kapsamında da Diyarbakır’da 10 ilçede 3 bin üreticiye 121 Milyon 151 bin 568 TL ödeme işlemi gerçekleştirileceği belirtildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 2014 Yılı yağlı tohumlu bitkiler fark ödemesi desteği bugünden itibaren verilmeye başlanacağı kaydedildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler