Çiftçilere yüzde 50 hibe duyurusu

Çiftçilere yüzde 50 hibe duyurusu

Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, yüzde 50 hibe desteğiyle verilecek 'Bireysel Sulama Makine Ekipman' duyurusunda bulundu.

Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, yüzde 50 hibe desteğiyle 'Bireysel Sulama Makine Ekipman' başvurusunda bulunmak isteyenlerin İl Müdürlüğüne müracaatta bulunması gerektiğini belirtti.

Yapılan açıklamada, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi hakkındaki tebliğin resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdiği bildirildi.

Hibe desteğinden faydalanmak isteyenlerin başvuruda bulunması gerektiği ifade edilen açıklamada, “Bireysel Sulama Makine Ekipman alımların Desteklenmesi kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlenen usul ve esaslara uygun olan ve kabul edilen proje başvurularında, hibeye esas mal alım tutarının yüzde 50’sine hibe yolu ile destek verilecektir. Başvurular İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne şahsen yapılacak olup, ilgili mevzuat, başvuru şartları ve başvuruda istenen belgeler İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü internet adresinde (http//batman.tarim.gov.tr) yayınlanacaktır.” denildi. (İLKHA) 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler