Çıkan yangında binanın çatısı kullanılamaz hale geldi

Çıkan yangında binanın çatısı kullanılamaz hale geldi

Bingöl'den çıkan yangında bir binanın çatısı kullanılamaz hale geldi.

Bingöl Merkez'de çıkan yangında bir binanın çatısı yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Merkez Simani Mahallesi Koşun Küme Evleri bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle Abdullah Bıçak'a ait binanın çatısında yangın çıktı. Binanın çatı kısmında alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu itfaiyeye bildirdi.

Yangının çıktığı binanın bulunduğu bölge yollarının bozuk ve çamurlu olması nedeniyle yangına müdahale için gelen itfaiye, yangın mahalline ulaşamadan çamura saplandı.

Yolların bozuk ve çamurlu olması sonucu yangın mahalline itfaiyenin geç ulaşması nedeniyle binanın çatısı alev alarak kullanamaz hale geldi.

Daha sonra yangın mahalline yolların çamurlu olması nedeniyle geç gelen Bingöl Belediyesine ait itfaiye araçları, yangına müdahale ederek, binada bulunan dairelere sıçramasını önleyerek, kontrol altına aldı.

Yangının olduğu bölgeye gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini sağlarken, olası yaralanmalara karşı acil 112 sağlık ekipleri de hazır bulundu.  

"Yollarımız çamur olduğu için yangına gelen itfaiye çamura saplanarak müdahale edemedi"

Simani Mahallesi Küme Evleri Mahallesi sakinlerinden Nesih isimli kişi, yollarının çamurlu olması nedeniyle müdahaleye gelen itfaiyenin, çamura saplanmasıyla yangına geç müdahale ettiğini belirterek, "Yangına müdahale etmesi için çağırdığımız itfaiye, yollarımız bozuk ve çamurlu olması nedeniyle olay yerine gelemedi, gördüğünüz gibi çamura saplandı. Yollarımızın dağ yollarından bir farkı yok. Eğer yollarımız bozuk olmasaydı itfaiye zamanında gelir, yangın bu kadar zarar vermezdi." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, yangın sonucu bina çatısı yanarak kullanılamaz hale gelirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İLKHA








































 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.