Çınar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kutlu doğum etkinliği 2015 foto video

Çınar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kutlu doğum etkinliği 2015 foto video

Diyarbakır’ın Çınar ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kutlu Doğum Etkinliği düzenledi.

Çınar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin düzenlediği Kutlu Doğum programına ilçe Mili Eğitim Müdürü Aziz İde, ilçe Garnizon Komutanı,   Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Abdülaziz Özçelik, ilçe Müftüsü Şemsettin Şimşek, Hüda Par İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Mehmet Hakkı Tarim’in Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Çınar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin seslendirdiği ilahiler ile devam etti.

Kısa bir sinevizyon  gösteriminin ardından İlçe Müftüsü Şemsettin Şimşek bir konuşma yaptı.

Şimşek konuşmasında, Allah Resulünün insanlar için örnek olduğunu belirterek, “ Peygamberimiz (sav) bizim örneğimiz, rehberimiz ve her şeyimizdir. Allah Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyuruyor, ‘And olsun ki Allah Resulünde sizler için  güzel örnekler vardır.’   Eğer bugün insanlar huzur arıyorsa, kardeşlik istiyorsa, birlik istiyorsa, beraberlik istiyorsa, ancak Allah Resulü’nün hayatının araştırılması, incelenmesi neticesinde bu istek ve gayeler gerçekleşecektir. Başka türlü gerçekleşmesi asla ve asla mümkün değildir.“ifadelerini kullandı.

Kız çocuklarından oluşan Peygamber Çiçekleri İlahi Grubunun seslendirdiği ilahilerin ardından, Mahsun Çeken, Abdurrezak Kınay ve Mehmet Kömür mevlid-i şerifi okudu.

Bünyamin Aydın’ın seslendirdiği şiirin ardından, okul öğretmenlerinden İnamullah Ünal’ın yaptığı dua ile program sona erdi.

ÇINARINSESİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler