Çınar Karacadağ'da kaza: 1 ölü

Çınar Karacadağ'da kaza: 1 ölü

Diyarbakır’da bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenleyeceği Karacadağ Mayın Şehitlerini Anma Programı iptal edildi.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Karacadağ Tilver Köyü mevkiinde Diyarbakır istikametine doğru seyreden bir otomobil şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetmesi sonucu bu gün Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenmesi beklenen Karacadağ mayın şehitleri Programı iptal edildi.

Edinilen bilgiye göre, bu gün sabah saat 09,15 sıralarında bayram ziyareti için Diyarbakır’a giden  kardeşini almak için yola çıkan Bahattin Kılınç yönetimindeki otomobil, Tilver Köyü mevkiinde yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kazanın şiddetiyle yola savrulan sürücü Kılınç, olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Kılınç’ın cenazesi Çınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan; kaza nedeniyle Peygamber Sevdalıları Platformunun bu gün saat 14.00’te düzenleyeceği Karacadağ Mayın Şehitlerini Anma Programının da kaza nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.