Çınar Şefkat Der fakirlerin yüzünü güldürdü

Çınar Şefkat Der fakirlerin yüzünü güldürdü

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Şefkat Der, Mart ayında yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Çınar Şefkat Der, her ay rutin olarak fakir ve muhtaç ailelere yaptığı yardımlarına Mart ayında da devam etti.

Daha önce tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaktan geri durmayacaklarını belirten Çınar Şefkat Der yetkilileri, dileklerinin daha fazla muhtaç aileye yardım edecek imkânlarının oluşması olduğunu söyledi.

Yaptıkları yardım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan dernek yetkilisi Vedat Aydın, dernek olarak 2006 yılından itibaren Çınar’da hizmette bulunduklarını söyledi.

Aydın, “Dernek olarak halkın maddi ve manevi sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Çınar’da tespit ettiğimiz fakir ailelere imkânlarımız çerçevesinde yardım etmeye gayret ediyoruz. Bu ay da hamd olsun ihtiyaç sahibi onlarca aileye yardımda bulunma imkânı elde ettik. Dileğimiz çok daha fazla aileye yardım edebilecek imkâna sahip olabilmektir. Bundan dolayı, varlıklı Müslüman kardeşlerimizden daha fazla duyarlılık bekliyoruz.” dedi.

İhtiyaç sahibi ailelere yardımlarının devam edeceğini belirten Aydın, “Bu ay içerisinde Suriyeli ailelerin de içerisinde bulunduğu 56 aileye gıda yardımında bulunduk.“ dedi.

ÇINARINSESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler