Çınar Şefkat der Ramazan Ayı faaliyet raporunu açıkladı

Çınar Şefkat der Ramazan Ayı faaliyet raporunu açıkladı

Çınar ilçesinde faaliyetlerde bulunan Çınar Şefkat der Ramazan Ayında yaptığı yardım faaliyetlerini açıkladı.

Çınar’da yaptığı faaliyet ve hizmetlerle ile halkın teveccühünü mazhar olan Çınar Şefkat-Der Ramazan Ayında yaptığı yardım faaliyetlerini açıkladı.

Dernek yetkililerinden Vedat Aydın, 2006 yılından itibaren Çınar’da faaliyetlerine başladıklarını belirterek, Çınar halkının maddi ve manevi sorunlarına çözüm üretemeye çalıştıklarını ifade etti.

Ramazan Ayında yaptığı faaliyetleri açıklayan Aydın, “Çınar ilçe merkezine bağlı mahallelerde yaklaşık bin kişiye giyim yardımı, 100 aileye gıda yardımı 30 yetimi bayramdan önce giydirdik, Suriye’den gelen 6 kişilik bir aileye gıda, giyim, beyaz eşya yardımı ve ilçe merkezine bağlı Ortaşar (Elvendi) mahallesinde bir aileye gıda, giyim, beyaz eşya yardımı yapıldı.“ dedi.

Aydın yaptığı açıklamanın devamında, “Gittiğimiz her evde hayır dualarını mazhar oluyoruz. Çınar ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelerin sayısı daha fazla, listesi bizde mevcuttur. Fakat imkânlarımız çerçevesinde yardım faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu konuda varlıklı Müslümanlardan daha fazla duyarlık“ diyerek beklediklerini dile getirdi.

ÇINARINSESİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.