Çınar Solmaz'da öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 16 yaralı

Çınar Solmaz'da öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 16 yaralı

Çınar'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.

Çınar ilçe merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki, Solmaz (Nive) Mahallesi yakınlarında öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre taşımalı eğitim gören öğrencileri Çınar’dan Avdalı (Birabazın) mahallesine götüren 65 KA 369 plakalı servis minibüsü ile Uğur Çelik yönetimindeki 13 AC 007 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada araçlarda bulunan Barış Özyılmaz (17), Rojda Özyılmaz (20), İbrahim Aksakal (14), Ömer Yaşar (14), Amine Karabat (17), Abdullah Ertekin (16), İsmail Can Korkmaz (17), Ali Yarar (16), Aytekin Çelik(30), Şeyhmus Özyılmaz (15), İsmail Doğan (16), Uğur Çelik (24), Halime Çetiner (16), Nezahat Çelik (37), Hasan Çelik (16) ve İpek Çetiner (16) yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar Çınar Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan durumu ciddi olan Nezahat Çelik, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesine, Hasan Çelik, İbrahim Aksakal, Uğur Çelik, Aytekin Çelik, Abdullah Ertekin, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine, Şeyhmus Özyılmaz ve Ali Yarar ise Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler