Çınar'da imam hatipliler Kutlu Doğum etkinliği düzenledi

Çınar'da imam hatipliler Kutlu Doğum etkinliği düzenledi

Çınar İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu öğrencileri, Kutlu Doğum etkinliği düzenledi

DİYARBAKIR – Çınar İmam Hatip Lisesi ile Çınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle program düzenledi. Etkinliklere, öğretmenler, öğrenciler ve öğrencilerin yakınları katıldı.

Çınar İmam Hatip Lisesindeki etkinlik saat 13.00’de Gülfidan Atlı’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda öğrenciler tarafından Mevlid okundu ve ilahiler seslendirildi. Etkinlikte  Siyer ve Hadis Hocası  Gülsüm Kaya tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Hz Peygamberin hayatını konu edinen sinevizyon gösteriminin ardından program Gülfidan Atlı’nın Kur’an tilavetiyle  sona erdi.

Çınar İmam Hatip Ortaokulundaki  program ise saat 10’00’da Kur’an tilavetiyle başladı.  Programda Mevlid-i Şerif ve ilahiler okunurken  Okulun erkek ve kız korusu tarafından  seslendirilen ilahiler ve şiirler ilgiyle dinlendi.

Programda konuşan Çınar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Aziz Tekdal, Hz Peygamberin hayatından kesitler aktardı ve Hz. Muhammed (sav)’in hatırlanması gerektiğine dikkat çekti.

Etkinliğe  İlçe Milli Eğitim Müdürü, okulun idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. (İLKHA)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.