Çınar'da kendi kendine yanan evle ilgili ilginç ayrıntılar

Çınar'da kendi kendine yanan evle ilgili ilginç ayrıntılar

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde dün bir evde meydana gelen yangınla ilgili dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı.

Dün Çınar'da Cumhuriyet Mahallesi Akpınar Caddesi üzerinde müstakil bir evde meydana gelen yangınla ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı.

Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangınla ilgili açıklamalarda bulunan yanan evin sahibi Mehmet Çelenk, son bir aydır anormal durumlar yaşadıklarını söyledi.

 

Çelenk, "Yaklaşık bir ay önce evde anormal durumlar belirmeye başladı. Örneğin ev içerisine bıraktığımız eşyaları farklı yerlerde buluyorduk. Kapı önünde bulunan ayakkabı ve terliklerimizi sağa-sola atılmış halde buluyorduk. Bazen evin damından sesler geliyordu, fakat dama çıktığımızda kimseyi göremiyorduk. Kapımız çalıyordu dışarı çıktığımızda kimse yoktu. Hatta bu yüzden kapı önüne kamera taktırdım. Kapı çalındığı esnada görüntüye baktığımda kimseyi göremiyordum. Evde yangın çıkması ise ilk defa başımıza geldi. Dün gece saatlerinde komşumuzun uyarması ile evin mutfağında perdenin orta kısmında yandığını fark ederek söndürdük. Tam yatacağımız esnada oldu. Komşumuz bize haber vermeseydi olayın neticesi çok farklı olabilirdi. Son yaşanan olayda ise herkesin uyanık olduğu, öğle vaktinde evin farklı yerlerinde bir anda yangınlar başladı. Yaptığımız tüm müdahalelere rağmen yangını söndüremedik, ev kullanılamaz hale geldi. Yangınların başladığı yerlerde ne elektrik tesisatı, ne soba hiçbir şey yok. Boş duvardan yangınlar çıkmaya başladı." ifadelerini kullandı.

Gece saatlerinde başlayan ilk yangını fark eden Çelenk'in komşusu Ahmet Şimşek ise "Akşam balkona çıktığım bir esnada komşumuzun penceresinde bir ışık fark ettim. Başta mum ışığı sandım, fakat daha sonra evin yandığını görünce hemen onlara haber vererek yangını söndürdük. Fakat işin tuhaf tarafı perde ortadan yanmaya başlamıştı, kenar kısımları yanmamıştı. İkinci yangında ise ben evde değildim Diyarbakır'daydım. Ev sahibinin anlattığına göre evin içersinde farklı yerlerden çıkan ateşler ile yangın çıkmış. Çıkan yangını söndürmeye çalışıyorlar, fakat diğer odalarda da yangın çıkmış. Yangın çıkan yerlerin elektrik tesisatlarının olduğu yerlere uzak olması, kendiliğinden ateş çıkması tuhafımıza gitti. Yangında kimse zarar görmezken, komşumuzun evinin tamamı yandı." şeklinde konuştu.

ÇINARINSESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler