Çınar'da konuşan Yapıcıoğlu ‘hedefimiz Allah’ın rızasıdır’

Çınar'da konuşan Yapıcıoğlu ‘hedefimiz Allah’ın rızasıdır’

30 Mart mahalli idareler seçimleri sonrası Hüda Par genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Çınar’da partililerle istişare toplantısı düzenledi.

DİYARBAKIR-Hüda Par 30 Mart mahalli idareler seçimleri sonrası parti faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Aralarında Hüda Par genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da bulunduğu Hüda Par heyeti Çınar’da partililerle bir araya geldi.

Hüda Par genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu “30 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi yaptığımız her miting sonrası ‘Ya Rabbi ayaklarımızı hak yolda sabit kıl, Ya Rabbi bize hidayet verdikten sonra kalplerimizi kaydırma, Ya Rabbi bizlere hakkı ve hakikati yaptır ve hakkımızda hangisi hayırlıysa onu yap’  diye dua ediyor, meydandakiler de ‘âmin’ diyerek bizi tasdik ediyordu“ diyerek doğru yoldan ayrılmamak için sürekli dikkatli davrandıklarını belirtti.

Her insanın kendisine bir yol belirlediğini belirten Zekeriya Yapıcıoğlu “yavaş veya hızlı bir şekilde herkes belirlediği yolda ilerliyor. Fakat önemli olan bu yolda ilerlerken hak yoldan ayrılmamak“ olduğunu ifade etti.

Yapıcıoğlu “bizim yolumuz ve hedefimiz Allah’ın rızasıdır ve biz bu yolda mücadele ediyoruz, mücadeleye devam edeceğiz“ diyerek mücadelelerine devam edeceklerini belirtti.

Camia olarak bütün çalışmalarında çıkar ve menfaatten uzak olduklarını belirten Zekeriya Yapıcıoğlu “bizim davamızda çıkar, menfaat olmadığı gibi meşakkat, masraf, fedakârlık vardı. Allah ihlas ile yapılan çalışmaları tamama erdirecektir“ diyerek çalışmalarına devam edeceklerini, neticenin Allah’a ait olduğunu ifade etti.

Yapıcıoğlu “parti çalışmaları kapsamında şehir merkezlerinde, ilçelerde, köylerde ev ev dolaşarak insanları ziyaret ettik, insanlara İslam’ı anlattık Allah’ın katında kazandıklarını“ davetçi Müslümanın hiçbir zaman kaybetmediğinin belirtti.

Önlerinde uzun bir yol olduklarını belirten Zekeriya Yapıcıoğlu mücadelelerine devam edeceklerini, hak bildikleri yoldan geri dönmeyeceklerinin altını çizdi.

Program sonunda katılımcıların sorularına tek tek cevap veren Zekeriya Yapıcıoğlu, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Çınar haberleri

ÇINARINSESİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler