Çınar’da kutlu doğum siyer sınavı başvuruları başladı

Çınar’da kutlu doğum siyer sınavı başvuruları başladı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 1 Şubat’ta yapılacak ‘Kutlu Doğum Siyer Sınavı’ başvuruları Çınar’da başladı.

DİYARBAKIR-Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 1 Şubat’ta ülke geneli yapılacak ‘Kutlu Doğum Siyer Sınavı’ başvuruları Çınar’da yapılmaya başlandı.

Ülke genelinde dereceye girecek 50 kişi umreye gitmeye hak kazanırken, Çınar’ da dereceye girenlere de sürpriz hediyeler verilecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Çınar Şefkat der tarafından, Çınar’da düzenlenecek sınav öncesi ilçenin birçok noktası siyer sınavını tanıtıcı afişlerle donatılırken, el broşürleri dağıtıldı.

Kutlu doğum siyer sınavı 1.kategori; 18 yaş üzeri, 2. kategori; 14-17 yaş arası, 3. kategori; 10-13 yaş arası olmak üzere 3 kategoride yapılacak.

1 ve 2.kategorilerde sınava gireceklere Muhammed Emin Yıldırım’ın ‘Suffa Meclisleri siyer dersleri’ kitabından, 3.kategoride sınava gireceklere de Mehmet Ali Gönül’ün ‘Sevgili Peygamberimiz (SAV)’ kitabından sorumlu olacaklar.

1 Şubat Pazar günü Çınar’da da yapılacak sınavda, Çınar’da dereceye girenlere, her üç kategoride de birinci olan çeyrek altın verilirken, 2. ve 3. olanlara çeşitli hediyeler verilecek.

Ayrıca ülke genelinde de dereceye giren birinci kategoriden 44 kişi, ikinci kategoriden 3 kişi (velileri ile beraber 6 kişi) umreye gitmeye hak ederken, üçüncü kategoride dereceye giren ilk 10 kişiye tablet hediye edilecek.

Çınar’da sınava girmek isteyenler, sınav sorularının sorulacağı kitapları Çınar Şefkat der’den temin edebilirler.

İrtibat telefon: 0536 071 08 86

ÇINARINSESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.