Çınar’da Kutlu Doğum Siyer Sınavına yoğun katılım

Çınar’da Kutlu Doğum Siyer Sınavına yoğun katılım

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı, Çınar ve bazı köylerinde yoğun katılım ile gerçekleşti.

Peygamber Sevdalıları Platformunun Kutlu Doğum etkinlikleri öncesi düzenlediği Kutlu Doğum Siyer Sınavı (KDSS) Türkiye genelinde 106 merkezde 40 bin kişinin katılımıyla 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Çınar ilçe merkezi ile beraber, Yaprakbaşı(Baré), Bulutçeker(Kubık), Alabaş(İxliya) ve Belitaş(Xırbesitıl)  köylerinde yapıldı. Yoğun ilgi ile gerçekleşen sınava 565 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

50 kişinin umre ile ödüllendirileceği sınav 18 yaş ve üstü, 14-17 yaş arası ile 10-13 yaş arası  olmak üzere üç kategoride yapıldı. Sınavın 1. ve 2. kategorilerinde 80 soru, 3. kategorisinde ise 60 soru soruldu. Sınav sorularının platform yetkilileri tarafından bugün 19.30’da Rehber TV’de canlı olarak cevaplandırılacağı belirtildi.

Çınar’da dereceye giren öğrencilere de hediyelerin verileceği sınavda, her üç kategoride de birinci olanlara çeyrek altın verilirken, 2. ve 3. olanlara çeşitli hediyeler verilecek.

ÇINARINSESİ

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.