Çınar'da ölümlere neden olan yolda yeni bir kaza daha yaşandı

Çınar'da ölümlere neden olan yolda yeni bir kaza daha yaşandı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde 2 otomobilin karıştığı kazada araçlarda maddi hasar oluştu.

Çınar ilçe merkezi girişi, Diyarbakır-Mardin Karayolu üzerinde meydana gelen 2 otomobilin karıştığı kazada araçlarda maddi hasar oluştu.

Mehmet Ayta yönetimindeki 23 HF 914 plakalı otomobil ile İbrahim Deniz yönetimindeki 73 SN 111 plakalı otomobilin karıştığı kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Diyarbakır-Mardin Karayolunun Çınar ilçesi girişi mevkiinde daha önce de çok sayıda kazalar meydana gelmiş, kimi vatandaşlar bu kazalarda hayatını kaybetmişti.

Hatırlanacağı üzere Mart ayının 7’sinde aynı noktada Aynur Oruç’a araba çarpmış, kazada ağır yaralan Oruç, uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. 25 Nisan günü Çınar Devlet Hastanesi kavşağında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Emin Aksoy hayatını kaybetmiş, Yusuf Önk de ağır yaralanmıştı. 30 Nisan günü ise bir aracın çarpması sonucu yaşlı bir kadın da hayatını kaybetmişti.

Öte yandan vatandaşlar, olayın meydana geldiği yerde trafik ışıklarının olmadığını, bu yüzden araç sürücülerinin dikkatsiz davrandığını belirterek duruma tepki göstererek, sık olarak kaza yaşanan kavşağa trafik ışıkları yerleştirilmesini talep ettiler.

İLKHA

 
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler