Çınarlılar Kutlu Doğum sonrası duygularını anlattı video

Çınarlılar Kutlu Doğum sonrası duygularını anlattı video

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Çınar’da düzenlenen kutlu doğum programı sonrası Çınarlılar duygularını anlattı.

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Çınar Şefkat Der tarafından düzenlenen kutlu doğum programı sonrası Çınarlılar duygularını anlattı.

Bu tür programların insanların uyanışına vesile olduğunu belirten Adem Yaşar, “Allah bu programı hazırlayanlardan razı olsun. Bu programlar ile insanlar uyanıyor, Hz. Muhammed’in sevgisi insanların kalbinde daha fazla yer almasına vesile oluyor. İnşallah bu ür programlar Müslümanlar arasından vahdete, bir araya gelmelerine vesile oluyor. Bu tür etkinliklerin sürekli yapılmasını istiyoruz. Z. Muhammed’den (SAV) bahsedildiği zaman insanlar çok büyük bir teveccüh gösteriyor. İnsanlar bu tür etkinlikler ile çok mutlu oluyor. Bu tür etkinliklerin her yerde yapılmasını itiyoruz, özellikle gençler üzerinde etkili olduğu kanaatindeyim.“ dedi.

Özellikle gençlerin üzerinde daha fazla etki bıraktığının altını çizen Mehmet Turgut, “Kutlu doğum etkinliği çok güzel geçti, özellikle gençler açsısından daha etkili. Bu tür etkinliklerin devamlı yapılmasını istiyoruz. Böyle etkinlikler ile Rabbimiz ve Resulünü daha iyi tanıyoruz. Bu tür etkinliklerin her yerde yapılmasını istiyoruz. Bu tür etkinlikler ile insanların manevi değerleri daha fazla kuvvetleniyor.“ ifadelerini kullandı.

İnsanlar Peygamberden bahsedildiği zaman kendilerini kaybettiğin belirten Ömer Yaşar, “Bu programı düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür ediyorum. İnsanlar Peygamberden bahsedildiği zaman kendini kaybediyor. Kutlu doğumu farklı bir coşkuyla karşılıyor. Bu programlar ile Nisan ayı boyunca Peygamber sevgisi ve hürmeti canlı tutuluyor. İnsanlar peygamberini ismi geçtiğinde kendilerinden geçiyorlar.“ şeklinde konuştu.

ÇINARINSESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.