Cinayet zanlısı silahıyla birlikte yakalandı

Cinayet zanlısı silahıyla birlikte yakalandı

Van’ın Şabaniye Mahallesi Sıddık Yiğittop Sokak üzerinde C. B. isimli şahsın uzun namlulu silahla öldürülmesi olayından sonra firar eden şüpheli şahıs, polis tarafından olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen projeli çalışmalarda, 31 Mart 2016 tarihinde uzun namlulu silahla bir kişiyi öldürdüğü iddia edilen şahıs, 26 Nisan’da olayda kullandığı tespit edilen silahla birlikte yakalandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Şabaniye Mahallesi Sıddık Yiğittop Sokak üzerinde C. B. isimli şahsın uzun namlulu silahla öldürülmesi olayından sonra firar eden şüpheli şahısların yakalanması ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde; A. Ş. isimli şüpheli şahıs 26 Nisan 2016 günü yapılan operasyon sonucunda cinayeti gerçekleştirdiği silah ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.” denildi.

Açıklamanın devamında, olayla ilgili gözaltına alınan A. Ş. isimli şahsın 27 Nisan 2016 günü hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği, diğer şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam edildiği kaydedildi. (İLKHA)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler