Cizre Nuh Gıda Bankası’ndan 118 aileye yardım

Cizre Nuh Gıda Bankası’ndan 118 aileye yardım

Cizre Nuh Gıda Bankası Mart ayında yüzlerce mağdur aileye temel gıda ve nakdi yardımında bulundu.

Cizre Nuh Gıda Bankası, yaptığı yardımlarla fakir ve yetimleri sevindirmeye devam ediyor. Mart ayı faaliyet raporunu açıklayan Gıda Bankası, yüzlerce mağdur aileye temel gıda ve nakdi yardımlarında bulunduklarını açıkladı.

Yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Cizre Nuh Gıda Bankası Genel Başkanı Yusuf Özalp, yaptıkları yardımların içerisinde 100 aileye temel gıda yardımının yanı sıra 18 yetim çocuğa da, Merkezi Diyarbakır’da bulunan Yetim-Der vasıtasıyla aylık nakdi yardım    yaptıklarını belirtti.

Özalp, “Mart ayı içerisinde daha önceden tespit etmiş olduğumuz ailelerimize, Allah’ın yardımıyla bir kez daha yardımlarımızı ulaştırmış bulunmaktayız.  100 aileye kendilerini bir ay idare edebilecek şekilde temel gıda yardımı, ayrıca Yetim-Der vasıtasıyla 18 yetim çocuğumuza nakdi yardımda bulunulması için aracı olduk. Bu yetimlerimiz Mart ayı içerisinde adlarına açılan banka hesaplarından Yetim-Der tarafından yatırılan nakdi yardımlarını aldılar. Yetimlerin sevinmesine aracı olduğumuz için çok mutluyuz. Bu sevinci hem onlara, hem de bize yaşatan Allah’a binlerce kez şükürler olsun. Bu vesile ile Mart ayı içerisinde toplamda 118 aileye yardımlarımızı ulaştırdık.” dedi.  (İLKHA)

 












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.