Çocuğu için ölüme atladı

Çocuğu için ölüme atladı

Hastaneden dönen anne ve oğluna araba çarptı. Hastaneye kaldırılan anne yolda hayatını kaybederken oğlunun durumunu iyi olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden anneye, oğlunu kurtarmak isterken arabanın çarptığı öğrenildi.

DİYARBAKIR- Tedavi için gittiği Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden dönen anne ve oğluna araba çarptı. Hastaneye kaldırılan anne yolda hayatını kaybederken oğlunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Edinilen bilgilere göre; Ergani’ye bağlı Hançerli köyünde ikamet eden Ceyhan Kaya, küçük oğlu Muhammed Kaya ile birlikte tedavi için sabah saatlerinde Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti.

 

Hastanedeki işlerini tamamlayan Kaya, saat 17.30 oğlu Muhammed’i alarak tekrar köyüne döndü. Köy yolunun önünde eve gitmek için dolmuştan inen anne ve oğlu, yolun karşısına geçmek isterken Ergani’den Diyarbakır’a gitmekte olan bir taksi çarptı.

 

Arabanın çarpmasıyla yaralanan anne ve oğlu, ambulansla Araştırma Hastanesine götürülürken anne Ceyhan Kaya, tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Oğlu Muhammed’in durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

 

Olay yerine gelen trafik polisleri incelemelerde bulundu.

 

Öte yandan, anne Ceyhan Kaya’nın karşıya geçen oğluna taksinin çarpmak üzere olduğunu görmesi üzerine oğlunu kurtarmak isterken araba çarptığı öğrenildi. (M. Veysi Tosun-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.