Çocuk Evleri Çocukları Kutlu Doğumu kutladı

Çocuk Evleri Çocukları Kutlu Doğumu kutladı

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle program düzenlendi.

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İpekyolu Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezinin konferans salonunda “Kutlu Doğum Haftası” nedeni ile program düzenlendi.

Programa Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hüseyin Ertosun, İl Müdür Yardımcıları Cahit Eldemir, Fikret Yavuz, Tuşba İlçe Müftüsü Zahit Demirel, İpekyolu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tarık Kuşman, Çocuk Evleri Müdür Vekili Nihat Işık, çocuk evlerinde bulunan çocuklar, müdürlük personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın yapıldığı salon çocuklar tarafından süslendi. Çocuklar misafirlerini kapıda gül suyu ve lokum ikram ederek karşıladı. Çocuk Evlerinin ayrı ayrı sunum yaptığı program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Peygamber Efendimizi anlatan slayt sunumundan sonra ilahi, mektup ve şiirler okundu. Program boyunca çocukların sunumlarına, Vangölü Gönül Dostları İlahi Grubu müzikleri ile eşlik etti. Kutlu Doğum haftası boyunca çocuklar tarafından okunan salâvatların ve indirilen Kur'an-ı Kerim hatminin duası yapılarak en çok salavat çekilen Serhat Çocuk Evi ödüllendirildi. Programda Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerifi ziyarete açıldı. 

Çocuk Evleri Müdür Vekili Nihat Işık, düzenledikleri bu anlamlı programla amaçlarının, çocuk evlerindeki çocuklarla birlikte Kutlu Doğum Haftası heyecanı yaşamak olduğunu belirterek programda emeği olan herkese teşekkür etti.

Programın bitiminde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Hatıra olarak gül kokulu tespih, çocukların hazırlamış olduğu hadis kâğıtları ve Peygamber Efendimizin hayatını anlatan dergiler dağıtıldı.   (İlyas Akkoş - İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.