Çocuklarımızın yetişmesinde anne ve babadan sonra etkili kişiler öğretmenlerimizdir”

Çocuklarımızın yetişmesinde anne ve babadan sonra etkili kişiler öğretmenlerimizdir”

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Yüzer, çocukların sağlıklı gelişim göstermelerinde anne ve babadan sonra en etkili kişilerin öğretmenleri olduğuna dikkat çekti.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, Çocukların ve gençlerin bedensel, duygusal, ahlaki, dini, milli ve toplumsal yönden sağlıklı gelişim göstermelerinde anne ve babadan sonra en etkili kişilerin öğretmenler olduğuna dikkat çekti.

Yüzer, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yüzer, mesajında; “Çocuklarımızın ve gençlerin bedensel, duygusal, ahlaki, dini, milli ve toplumsal yönden sağlıklı gelişim göstermelerinde anne ve babadan sonra en etkili kişi öğretmenlerimizdir. Her bireyin bilinçli, yetenekli ve özgür bir vatandaş haline gelmesini, kendi ilgi ve yeteneklerine uygun bir mesleği icra etmesini öğretmenlerimiz sağlıyor. Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. Öğretmenlerimiz; geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı ve geçlerimizi yetiştirerek, topluma şekil veren kutsal ve fedakâr temsilcilerdir. Bilgili, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlere bağlı bir neslin yetişmesine katkı sağlayan, her türlü fedakârlığı gösteren irfan sahibi tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.