"Çok kitap okuyanlar kendilerini iyi ifade ederler"

"Çok kitap okuyanlar kendilerini iyi ifade ederler"

​Minik öğrencilere mülakat veren Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, çok kitap okuyanların kendilerini her yerde daha iyi ifade edebildiklerini söyledi.

Batman’da Vali Zeki Şanal İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı ziyaret edip, okul dergisi için röportaj yaptılar.

Okul dergisi için röportaj talebinde bulunan Vali Zeki Şanal İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencileri Elif Ülgen ve Ömer Tüzük’ü makamında kabul eden Kurtaran, öğrencilerin sorularını cevapladı. Röportaj sonrasında öğrencilerle bir süre sohbet eden Kurtaran, ziyaretin sonunda öğrencilere kitap hediye etti.  

"Çok kitap okuyanlar kendilerini her yerde daha iyi ifade ederler." diyen Kurtaran, "Sevgili çocuklar, öncelikle özgüveninizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Eğitiminizde emeği geçen öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür ediyorum. Tabi başarılı olmak için bilgiyi talep etmek gerekir. Bilgiye sahip olmak içinde çok okumanız lazım. Kısacası hayatınızın her döneminde başarılı olmak için derslerinize çok çalışmalı ve bol bol kitap okumalısınız. Kitaplara olan ilginiz arttıkça başarınız da artar, başarınız arttıkça daha mutlu bireyler olursunuz. Ayrıca elde ettiğiniz başarılarla kardeşlerinize ve arkadaşlarınıza örnek olmuş olacaksınız. Bizler de sizlerin daha başarılı olması ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanmanız için ilimiz genelinde birçok projeyi hayata geçirmiş bulunmaktayız." diye konuştu.    

Gerçekleşen röportaj ziyaretinde minik öğrencilere Okul Müdürü Bilal Eroğlu, Müdür Yardımcıları İsmet Akay, Şakir Erkun, Rehber Öğretmenler Aysun Bilici ve Emre Kartal Eşlik ettiler.(M.Fatih Akgül-İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler