Çok sayıda suçtan araması bulunan 2 şahıs yakalandı

Çok sayıda suçtan araması bulunan 2 şahıs yakalandı

Batman'da uyuşturucu ve farklı suçlardan araması bulunduğu belirtilen 2 şahıs yakalandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu ve farklı suçlardan araması bulunan 2 şahıs yakalanırken, bir şahsın üst aramasında ise tabanca ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, yapılan kontroller sırasında durumundan şüphelenerek durdurulan M.K. isimli şahsın 4 ayrı suçtan aranması olduğu, yapılan GBT kontrolünde tespit edildiği belirtildi. Şahsın ayrıca toplamda 12 yıl 6 ay hapis cezası, 2 bin 80 TL adli para cezasının da olduğu ifade edilen açıklamada, yakalanarak gözaltına alınan şahsın İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

Bir diğer açıklamada, durumundan şüphelenerek durdurulan araçta bir şahsın GBT kontrolünde "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan arandığının tespit edildiği, aracın arka koltuğunda açık vaziyette bir adet ruhsatsız pompalı silah, silaha ait 8 adet kartuş ve 60 santimetre boyunda döner bıçağı ele geçirildiği aktarıldı.

Silah ve bıçağın kendisine ait olduğunu beyan eden şahsa 831 TL idari para cezasının uygulandığı kaydedilen açıklamada, aranması olan şahsın yakalanarak gözaltına alındığı, İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

Öte yandan, durumundan şüphelenilerek durdurulan Ş.D isimli şahsın üst aramasında bir adet tabanca, bir adet şarjör ve 7 adet mermi ele geçirildiği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.