"Çözüm süreci Amerikalıların projesidir"

"Çözüm süreci Amerikalıların projesidir"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akkiraz, çözüm sürecinin Amerikalıların bir projesi olduğunu dolayısıyla böyle bir projeden hayır gelmeyeceğini söyledi.

DİYARBAKIR - Saadet Partisi’nin 2015 genel seçimlerine yönelik gerçekleştirdiği hazırlık toplantıları Diyarbakır’da devam etti.

 

Partinin Diyarbakır İl Başkanlığı’nda düzenlenen çelikleşme ve genel seçimlere hazırlık toplantısına, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akkiraz, Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, il ve ilçe başkanları katıldı.

 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akkiraz, toplantıda yaptığı konuşmada, çözüm sürecinin Amerikalıların projesi olduğunu dolayısıyla böyle bir projeden hayır gelmeyeceğini söyledi.

 

“Türkiye’de yürütülen eğitimin içerisinde terbiyenin yeri yoktur”
Türkiye’nin eğitim ve ekonomi durumu hakkında değerlendirme yapan Akkiraz, “Türkiye’de yürütülen eğitim, batının ahlak yapısına dayandığı için içerisinde terbiyenin ve eğitimin yeri yoktur. Çocuklarımız kimliksiz, bilgisiz ve diplomalı cahiller olarak yetiştirilmektedir. Bugünkü eğitim modeli, batının ürettiği malları çılgınca tüketen ve şehvetleri haram yollardan karşılama yolunu kendisi için çağdaşlık sayan bir nesil üretmenin peşindedir. Ekonomik nizamımız batının değerlerine dayandığı ve kapitalizmi ön gördüğü için insanımıza saadet getirmemektedir. Türkiye bu iktidar döneminde borçlu bir ülke konumuna getirilmiştir. Devlet olarak borçlu hale gelen Türkiye, kurumları itibariyle de borçludur. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesini inceleyin. Belki Türkiye’nin en borçlu büyükşehir belediyelerinden bir tanesidir. Bugün bütün belediyelerimiz ağır borç yükü altındadır.” dedi.

 

"Çözüm süreci Amerikalıların bir projesidir”
Kürt meselesinin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en önemli sıkıntılarından biri olduğunu kaydeden Akkiraz, “Çözüm süreci olarak ortaya konulan şeyin ne olduğunu bölge halkı ve Türkiye’de yaşayan 75 milyon insan bilmiyor. Biz inanıyoruz ki bu Amerikalıların bir projesidir. Bir proje Amerika’nın projesi ise bu projeden hayır gelmez. Amerikalılar nereye girmişse oraya fitne sokmuş. Amerika nereye el atmışsa orada insanlar birbirine düşmüş. Çözüm sürecinin temelinde İslam kardeşliği yoksa çözüm diye önümüze konulan her türlü şey, başımızda bir bomba olarak patlayacaktır.” ifadelerini kullandı. (Hamza Adiyaman/M. Zeki Aygur - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.