"Çözüm süreci ile Kardeşliğimizi baki kılacağız"

"Çözüm süreci ile Kardeşliğimizi baki kılacağız"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Katılımı ile gerçekleşen AK Parti Diyarbakır 5’inci İl Kongresi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Genel Başkan Yardımcılarının, Bakanların Bölge Milletvekillerinin ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Katılımı ile gerçekleşen AK Parti Diyarbakır 5’inci İl Kongresi sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Türkiye’nin yeni hamlelerini gerçekleştireceklerini ve 25 Ocak gününü yeni Türkiye’nin yeni hamlelerine adım atılacak bir gün olarak gördüklerini ifade eden Akar, Diyarbakır’ın başbakanı bağrına bastığını söyledi.

 

Akar, “Biz bu ülkede yaşayan 77 milyon vatandaşımızın tamamın, bu mevcut durumunun daha üzerinde yaşama standartlarının olması gerektiği kanaatindeyiz.” ifadelerini kullandı.  

 

"Çözüm Süreci yüzyılın en büyük projesidir”

Çözüm sürecine kararlı bir şekilde devam edileceğini aktaran Akar, çözüm sürecinin, bu ülkeye yapılan en büyük hizmet olduğunu söyledi.

 

Akar " Başbakanımız çözüm sürecinin önemini Diyarbakır da Tüm Dünyaya gür sesle ifade etti. Çözüm süreci hiçbir şekilde bir partinin ya da bir kişinin kişisel tercihlerine terk edilecek, egosunu tatmin etmeye yönlendirmeye müsait bir konu değildir. Çözüm süreci ile Kardeşliğimizi baki kılacağız, Çözüm sürecinin başarıya ulaşması için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya hazırız. Kimsenin çözüm sürecini bitirmeye gücü yetmez. Biz de, halkımız da inşallah bu çözüm sürecinin başarıya ulaşacağından eminiz ve meyvelerini şimdiden almaya başladık.” dedi. – İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.