Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Netanyahu sen zalimsin

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Netanyahu sen zalimsin

Ankara Pursaklar'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörist Netenyahu'ya tepki göstererek, "Ey Netanyahu kendine gel, sen zalimsin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Pursaklar'da toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörist Netenyahu'ya tepki göstererek, "Ey Netanyahu kendine gel, sen zalimsin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

"israil durur mu, Mescid-i Aksa'yı postallarıyla kirletmeye cüret ettiler. Şimdi de israilin başındaki o soyguncu, soygundan yargılanıyor. Bu adam şimdi 'Türkiye'de gazeteciler cezaevinde, bize ders vermesin'. Ey Netanyahu kendine gel, sen zalimsin. 7 yaşındaki o yavruları öldüren bir zalimsin. 7'den 70'e kıyan bir zalimsin. Sen bizim oradaki kutsal mabedimizi, postallarıyla senin askerin, polisin buralara giriyor. Tahrik etme! Biz bu ülkede hiçbir Musevi'ye zulmetmedik. Biz tahrik etmeyin, biz bu oyuna gelmeyeceğiz ama bunun hesabını uluslararası camiada soracağız. Kimse bize Kudüs davasını  unutturamaz. Dışişleri Bakanıma talimatı verdim, bütün uluslararası görüşmeleri sürdürüyor."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.