Cumhurbaşkanı Erdoğan Mardin'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mardin'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İl Kongresi’ne katılmak üzere geldiği Mardin’de Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Süryanice 'Seni Başkan Yaptıracağız’ yazılı pankartıyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin 6. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere özel uçakla Mardin’e geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi nedeniyle Mardin'de üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Erdoğan'ın geçiş güzergâhları tamamen trafiğe kapatılırken, yüksek binalara keskin nişancı özel harekât timleri yerleştirildi. Güvenlik önlemleri kapsamında çöp konteynerleri kaldırıldı.

Kentin çeşitli noktalarına ve kongrenin yapılacağı salona Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Süryanice 'Hoş geldiniz' ve "Seni Başkan Yaptıracağız" yazılı pankart asıldı.

Salonun girişinde vatandaşlara zeytin dalı dağıtılırken kongreye Guinness Rekorlar Kitabına katılan Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen de katıldı.

Yeni Artuklu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek il kongresi öncesinde düzenlenecek mitingde halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, bakanlar ve çok sayıda milletvekilinin eşlik edeceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingde halka hitap ettikten sonra Artuklu Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek kongreye katılacak.

İLKHA

 


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.