Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katıldı foto

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katıldı foto

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da gerçekleştirilen Nükleer Güvenlik Zirvesi'nin açılış oturumuna katıldı.

Konakladığı St. Regis Oteli’nden zirvenin yapıldığı Washington Convention Center'e geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvenin yapılacağı salona geçmeden önce, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Çin Devlet Başkanı Şin Cinping ile BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un da aralarında bulunduğu bazı liderlerle sohbet etti.

Liderlerin salondaki yerlerini almalarının ardından "Nükleer Güvenliğin Geliştirilmesine Yönelik Ulusal Eylemler" konulu açılış oturumuna geçildi. Zirve, oturumun ev sahibi ülke olarak ABD Başkanı Barack Obama’nın açılış konuşması ile başladı.

Zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da eşlik ediyor.

Açılış oturumunun tamamlanmasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da aralarında olduğu zirveye katılan liderler birlikte aile fotoğrafı çektirdi. (İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler