Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.

Oyunu kullanmak üzere Üsküdar Kısıklı'daki Saffet Çebi Ortaokulu’na, eşi Emine Erdoğan ve torunu Ömer Tayyip ile gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak tarafından karşılandı.

Vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra eşi Emine Erdoğan ile “3275” numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek oyunu kullandı.

Sandık görevlileriyle tek tek tokalaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye genelinde katılımın yüksek olduğu bilgisini aldığını söyledi. Dünyada en gelişmiş ülkelerde dahi seçimlere katılımın yüzde 30’lara kadar düştüğüne işaret eden Erdoğan, "Son seçimlerde yüzde 85’i aşan katılımın Türkiye’deki demokrasinin, demokratik olgunluğun, olgunlaşmanın ne denli ileride olduğunu gösteriyor." dedi.

Erdoğan, basın mensuplarının sorusu üzerine, seçim sonuçlarını önce İstanbul’da, daha sonra Ankara’da takip edeceğini açıkladı. (İLKHA) 






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.