Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz Şehit ailelerine bayram ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz Şehit ailelerine bayram ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da FETÖ mensuplarının darbe girişimi sırasında şehit olanların ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da FETÖ  mensuplarının darbe girişimi sırasında şehit olan Mustafa Kaymakçı, Salih Alışkan, Gökhan Esen, Burak Cantürk ve Mustafa Cambaz’ın evlerine bayram ziyaretinde bulundu.

Kurban Bayramı'nın son gününde, eşi Emine Erdoğan ile birlikte, 15 Temmuz şehitlerinden 5 şehidin Üsküdar, Çamlıca ve Çengelköy’deki evlerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit yakınlarının Kurban Bayramı’nı kutladı ve başsağlığı dileklerini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretleri esnasında kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları da selamladı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü'nde şehit düşen 37 yaşındaki Mustafa Kaymakçı özel güvenlik görevlisiydi. Yine Boğaziçi Köprüsü'nde şehit olan Salih Alışkan 47 yaşındaydı. Çengelköy'de darbecileri engellemeye çalışırken şehit olan Gökhan Esen 36 yaşındaydı ve Kırıkkale Şeker Fabrikası'nda çalışıyordu. 15 Temmuz’da yine aynı yerde şehit düşen 23 yaşındaki Burak Cantürk Balıkesir Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde 3. Sınıf öğrencisiydi. Darbe girişimi sırasında Çengelköy Karakolu önünde 53 yaşında şehit olan Mustafa Cambaz ise Yeni Şafak Gazetesi’nde foto muhabiri olarak görev yapıyordu.

İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.