Davutoğlu başkanlığında Çankaya’da toplantı yapılıyor

Davutoğlu başkanlığında Çankaya’da toplantı yapılıyor

Bu gece yaşanan hava bombardımanlarının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya’da güvenlik toplantısı yapılıyor.

Suriye’de IŞİD mevzilerinin ve Irak Kürdistan’ında PKK kamplarının bombalanmasının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya’da güvenlik toplantısı düzenlendiği bildirildi.

Sınır ötesi operasyonun değerlendirildiği toplantıya: Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay 2’inci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Başbakanlık Başmüşaviri Hatem Ete, Başbakanlık Dışişleri Başdanışmanı Kemal Ökem ile Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’in katıldığı belirtildi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in de ilk defa Güvenlik Toplantısına iştirak ettikleri öğrenildi.

Saat 02.20'de başlayan toplantı hâlâ devam ediyor.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.