DBB, STK ve Muhtarlıklar Şube Müdürlüğünü kurdu

DBB, STK ve Muhtarlıklar Şube Müdürlüğünü kurdu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte faaliyet yürüten bin 62 STK ile 17 ilçede görev yapan bin 42 muhtar için Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde STK ve Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü’nü kurdu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde STK ve Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü’nü kurdu.

STK ve Muhtarlıklar Şube Müdürlüğünün ilk etapta bin 42 muhtar ve bin 62 STK’ya yönelik durum tespiti ile memnuniyet anketi yapacağı bildirildi.

Durum tespit ve memnuniyet anketi sayesinde mahallelerin ve kentin sorunları tespit edileceği belirtilirken, durum tespit ve memnuniyet anketi sonucunda sorunların çözümü için gerekli birimlere üst yazı ile bildirimler yapılacağı ifade edildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin periyodik olarak faal şekilde çalışan STK ve muhtarlarla yapacağı istişare toplantılarının organizasyonunu STK ve Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü üstleneceği aktarılırken, tüm ilçelerde yapılacak olan istişare toplantılarında dile getirilen şikâyet, öneri ve sorunları rapor haline getirecek olan müdürlüğün, çözüm noktasında gerekli daire başkanlıkları ve birimlerle görüşmeler yaparak, STK ve muhtarlara geri bildirimde bulunacağı kaydedildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler