DBP İslahiye ilçe başkanı tutuklandı

DBP İslahiye ilçe başkanı tutuklandı

PKK'ye yardım ve yataklık yapmak suçundan gözaltına alınan DBP İslahiye İlçe Başkanı Kamer Doğan ile bir dönem BDP Altınüzüm belde başkanlığı yapan Veysel Bülbül, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde PKK'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan DBP İslahiye İlçe Başkanı Kamer Doğan ile bir dönem BDP Altınüzüm belde başkanlığını yapan Veysel Bülbül çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

İl Jandarma ve İslahiye İlçe Jandarma ekiplerince Altınüzüm Mahallesi'nde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan, Doğan ile Bülbül'ün de aralarında bulunduğu 8 kişinin jandarmadaki ifade işlemleri tamamlandı.

İslahiye Adliyesine sevk edilen zanlılardan Doğan ile Bülbül tutuklanırken, zanlılardan A.D. adli kontrol şartı ile, 5 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hatırlanacağı üzere, İslahiye'de PKK'ye yönelik 13 Aralık'ta düzenlenen operasyonda, aralarında Kamer Doğan ile Veysel Bülbül'ün de bulunduğu 8 kişi, PKK'ye yardım ve yataklık yapmak suçundan gözaltına alınmıştı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.