DEDAŞ: Çiftçileri masaya davet ediyoruz

DEDAŞ: Çiftçileri masaya davet ediyoruz

Mardin'deki elektrik kesintileri üzerine meydana gelen olaylarla ilgili açıklama yapan DEDAŞ, çiftçileri masaya davet etti.

DİYARBAKIR - Mardin’de son günlerde yaşanan elektrik sıkıntıları halkı cadde ve sokaklarda iterken DEDAŞ yetkililerinden açıklama geldi. Çiftçiler ile anlaşmaya hazır olduklarını belirten DEDAŞ yetkilileri,  çiftçileri görüşmeye davet etti.

 

Özel bir otelde düzenlenen kahvaltılı bilgilendirme toplantısı düzenleyen DEDAŞ yetkilileri, elektrik kesintileri sonrası yaşanan son durum hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Çıkan olayların kurum olarak kendilerini üzdüğünü ifade eden DEDAŞ Sözcüsü Gökçay Üstün, kaçak elektrik kullanımının önlenmesi için çalıştıklarını belirtti.

 

Borçların ödenmesine yönelik kampanyalarının devam ettiğini kaydeden Üstün, “Çiftçilere sulama imkânları açısından kendilerine kampanyalar sunuyoruz. Çiftçileri masaya davet ediyoruz. Onlarla görüşmek ve masada tüm sorun ve sıkıntıları çözmeye davet ediyoruz. Bu kampanyalarımızla tüm imkânlarımızla faydalandırmak çabası içerisindeyiz.” şeklinde konuştu.

 

Bilgilendirme toplantısına DEDAŞ İl Müdürü Sıtkı Çelik ve DEPSAŞ İl Müdürü Abbas Aydın da hazır bulundu. (Fikret Kavgalı/Hüseyin İçli-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.