Demokratik Ofis Sen'den İLKHA'ya geçmiş olsun ziyareti

Demokratik Ofis Sen'den İLKHA'ya geçmiş olsun ziyareti

Demokratik Ofis Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Mardin İl Başkanı Veysi Yılmaz, görevi başında darp edilen İLKHA muhabiri M. Salih Keskin'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

MARDİN – Geçtiğimiz günlerde görevi başında darp edilen İlke Haber Ajansı (İLKHA) Mardin muhabiri M. Salih Keskin’e destek ziyaretleri sürüyor.  

 

İLKHA Mardin Bürosunu ziyaret eden Demokratik Ofis Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Mardin İl Başkanı Veysi Yılmaz, gazeteci Salih Keskin’e geçmiş olsun dileğinde bulunarak yaşanan olayı kınadı.

 

21. yüzyılda bu tür olayların halen yaşanıyor olmasının utanç verici olduğunu ifade eden Yılmaz, “Bu saldırının bir sağlık kuruluşu tarafından gerçekleşmiş olması ve kamu görevi görerek gecesini gündüzüne katan bir gazeteye yönelik yapılması kabul edilebilir değildir. Yaşanan bu nahoş olayı sendika olarak kınıyor ve bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Ayrıca bu konuda üzerimize ne düşerse yapmaya da hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” diye konuştu.

 

Ziyaretlerinden dolayı Demokratik Ofis Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Mardin İl Başkanı Veysi Yılmaz’a teşekkür eden Keskin, “Bu sürekçe meslektaşlarım başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerden destek gördüm. Rabbim kendilerinden razı olsun.” dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.