Denizde kaybolan gençler hala bulunamadı

Denizde kaybolan gençler hala bulunamadı

İstanbul, Büyükçekmece'de kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan gençleri arama çalışmalarının geniş bir alanda devam ettiği bildirildi.

İSTANBUL - İstanbul, Büyükçekmece’de 17 Ağustos'ta kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan gençleri arama çalışmalarının, Başbakanlık AFAD koordinasyonunda geniş bir alanda devam ettiği kaydedildi.

Arama çalışmalarıyla ilgili AFAD’dan yapılan açıklamada, Şükrü Kahraman, Mikayıl Çelik, Yusuf Büyükizgi, Doğan Demir isimli gençlerin arama çalışmalarının AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ile Lidam, Mahalle Afet Gönüllüleri, Telsiz Amatörleri Derneği ve Genç Denizciler Arama Kurtarma Derneği gibi sivil toplum örgütlerine bağlı toplamda 222 personel, 13 bot, 22 araç, 10 deniz aracı, 1 jetski, 6 gemi ve 1 helikopter ile aralıksız devam ettiği kaydedildi.

Hatırlanacağı üzere, İstanbul, Büyükçekmece’de 17 Ağustos'ta kiraladıkları deniz bisikletiyle açılan 5 gençten uzun süre haber alınamaması üzerine başlanan arama çalışmalarında Serdar Demir isimli gencin cesedi Marmara Adası yakınlarında bulunmuştu. (İLKHA)
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.