Denizli Davet-Der'den öğrenciler yararına kermes

Denizli Davet-Der'den öğrenciler yararına kermes

Denizli’de hayırlı hizmetlerini sürdüren Hakka Davet Derneği (Davet-Der)hayırlı bir hizmet daha gerçekleştiriyor.

Muhtaç öğrenciler yararına 10 gün sürecek hayır kermesi düzenleyen Davet-Der, elde edilecek gelirle  maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitim hayatında sıkıntılar yaşayan 25 öğrenciye burs verecek.

Düzenlenen bu kermesin hayırlara vesile olmasını temenni eden Davet-Der yetkililerinden Yunus Akbay; “İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlediğimiz bu kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. 10 gün boyunca devam edecek olan kermesimize tüm Denizli halkını bekliyoruz. İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak için düzenlediğimiz bu hayırlı çalışmada yapılan her hayır karşılığını bularak yetimin, fakirin ve öğrencilerin yüzünü güldürecektir.” ifadelerini kullandı.

Kermes için Denizli’nin en yoğun meydanını seçtiklerini dile getiren Akbay; “Kermesimiz için Denizli’nin en yoğun olduğu Çınar Meydanı’nı seçtik. Bu meydanda kiraladığımız yerde erkekler için ayrı, bayanlar için ayrı yerimiz bulunmaktadır. Yiyecekten elbiseye, zücaciyeden çeyiz eşyalarına kadar çeşitli malzememiz mevcuttur. Yoğun bir çalışmanın neticesinde düzenlediğimiz bu kermeste emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyor ve kermesimizin hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz. Bu vesileyle tekrar halkımızı bu hayırlı çalışmaya  iştirak etmeye davet ediyor onların da bu hayırlardan faydalanmalarını diliyoruz.” dedi.   (Ahmet Ural/Bilal Koyun-İLKHA)












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler