Denizli'de 183 bin 255 öğrenci ders başı yaptı

Denizli'de 183 bin 255 öğrenci ders başı yaptı

Denizli’de 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk gününde bin 65 okulda 183 bin 255 öğrenci, çalınan ilk ders zili ile eğitime başladı.

Denizli’de, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı, bin 65 okulda, 183 bin 255 öğrenci, 114 bin 216 öğretmenle, 9 bin 605 derslikte eğitimler çalınan ilk ders zili ile başladı.

Üç aylık tatilin ardından yapılan yeni eğitim-öğretim yılının açılışı için resmi tören düzenlendi. 23 hayırseverin katkıları ile yapılan Hayırseverler Orta Okulu’nda yapılan törene Denizli Valisi Ahmet Altıpramak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağı, 11. Komando Tugayı Topçu Albay Gültekin Yaralı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Milli Eğitim İl Müdürü Mahmut Oğuz, okulun yapımına katkı veren hayırseverler, öğretmenler, çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

Törende 8’inci sınıflar, yeni gelen 1’inci sınıf öğrencilerini ‘hoş geldiniz’ diyerek gül ile karşıladı. İl Milli Eğitim Müdürü ve Vali Altıparmak birer konuşma yaptı.

Protokol üyelerinin katımlıyla açılış kurdelesi kesildikten sonra, Vali Altıparmak ilk dersi zilini çaldı. Altıparmak ve beraberindekiler sınıfları gezerek, öğrencilere başarılar diledi. (İLKHA)













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler