Dicle EDAŞ’tan elektrik kesintileri ile ilgili açıklama

Dicle EDAŞ’tan elektrik kesintileri ile ilgili açıklama

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinin bazı bölgelerini etkileyen elektrik kesintisi ile ilgili Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) bir açıklama yaptı.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, kesintinin Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nün MOBESE çalışması sırasında 2 adet yeraltı elektrik kablosunun patlaması sonucu oluşan arızadan dolayı yaşandığı belietildi.

Açıklamada, “Topçu Meydanı civarında meydana gelen kesintinin bilgimiz dışında, MOBESE çalışması sırasında kazı yapan kepçenin 2 ayrı noktada yeraltı kablosunu patlatması sonucunda gerçekleşmiştir.Çağrı Merkezimize saat 12.15’te yapılan ihbarın ardından, ekiplerimiz arızaya müdahale etmek üzere çalışmaya başlamışlardır. Bir yandan onarım çalışması yapılırken, diğer yandan da Dicle EDAŞ olarak kesintilerin etkisini en aza indirgemek adına bölgeye mümkün olan en üst seviyede alternatif besleme kaynaklarından enerji sağlanmıştır. Nihayetinde ise bahse konu bölgeye saat 16.40’da yeniden enerji verilmesi sağlanmıştır." denildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler