Dicle Üniversitesi kayıt sezonunu açtı

Dicle Üniversitesi kayıt sezonunu açtı

Üniversite kazanma maratonunu geçerek bu yılki eğitim ve öğretim yılında Dicle Üniversitesine girmeye hak kazanan 7 bin 700 öğrencinin kayıt yapmasıyla beraber Dicle Üniversitesi öğrenci sayısı 31 bin 500 oldu.

DİYARBAKIR  - 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında Dicle Üniversitesine girmeye hak kazanan 7 bin 700 öğrenci bugünden itibaren resmen kazandıkları kurumun öğrencisi olmak için ilk adımlarını atacaklar. Kayıt yapacak öğrencilerle beraber Dicle Üniversitesi öğrenci sayısı 31 bin 500 oldu.

Kayıtlar süresince 50’ye yakın üniversite personelinin kayıtlarını yapacak olan öğrencilere yardımcı olacağı Dicle Üniversitesinde öğrenciler 5 dakika gibi kısa bir zaman içerisinde fakültelerine kayıtlarını gerçekleştirebilecekler. Öğrencilerin okul kimlik kartlarını ise kayıt tamamlandığı andan itibaren beklemeden hemen teslim alabilecekleri belirtildi.

Tıp fakültesi, diş hekimliği fakültesi öğrencilerinin kaydı ile başlayan kayıt programı çerçevesinde kayıtlara her fakülte veya yüksekokul için bir günün ayrıldığı Dicle Üniversitesi kayıt işlemlerinde, işlemlerin Dicle Üniversitesi kapalı spor salonunda sabah 08.00 ile akşam 17.00 arasında toplam 5 gün devam edeceği ifade edildi.

Dicle Üniversitesi, bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi öğrencilerini otogar ve havalimanında karşılıyor ve kayıtları tamamlanana kadar kendilerine her konuda yardım etme uygulamasını devam edecek. Dicle Üniversitesi barınma olanakları, ulaşım imkânları ve öğrenci kulüplerine üyelik konusunda da görev yapan öğrenciler tarafından bilgilendiriliyorlar. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.