Dicle Üniversitesi nde sağlıkta güncel yaklaşımlar paneli düzenledi

Dicle Üniversitesi nde sağlıkta güncel yaklaşımlar paneli düzenledi

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri tarafından "Sağlıkta Güncel Yaklaşımlar Paneli" düzenledi.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri tarafından "2’nci Sağlık Yönetimi Günleri" kapsamında 'Sağlıkta Güncel Yaklaşımlar Paneli' düzenledi.

Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen panele; Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Sait Avar, akademisyenler ve çalışanlar katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Başhekim Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, sağlık sektöründe yaşanan hızlı ve sürekli değişimlerin, sağlık kurumları yönetimini dinamik bir yapıya bürünmesini zorunlu hale getirdiğini belirterek, "Bu da beraberinde kurum yöneticilerinin bu hızlı değişime ayak uydurabilecek bilgi ve beceri birikimlerine sahip olması gerekliliğini ortaya çıkarmaktadır. Daha önce teknik anlamda yönetim denilince asların denetlenmesi akla geliyordu. Günümüzdeki yönetim anlayışı ise bilginin nasıl değerlendirildiği ve performansın denetlenmesi akla getirmektedir. Bilginin değerlendirilmesi de kaliteyi beraberinde getiriyor. İş uygulamaya geldiğinde kişinin bunu özümseyip özümsememesi önem arz ediyor. Kişinin yaptığı işi özümsemesi de performansı etkilemektedir." dedi.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.